JVG Schoonmaakdiensten

Schoonmaak en onderhoud

Goed schoonmaken is specialistenwerk. Omdat het vuil vaak hardnekkig is, moeilijk te bereiken of omdat er bijvoorbeeld speciale hygiëneregels nageleefd moeten worden. Slagvaardigheid en accuratesse spelen vaak een sleutelrol bij het leveren van goede resultaten. Wij geven een advies op maat en nemen al uw wensen door.

Glas- en gevelreiniging

Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van gevelinstallaties, hoogwerkers en andere klimmaterialen. De werkzaamheden worden alleen uitgevoerd door geschoolde, specialistische vakmensen, voorzien van de beste materialen. Zo kunnen wij ons werk, efficiënt, effectief en veilig doen.

Vloeronderhoud

Op het gebied van vloeronderhoud is er voor iedere vloersoort een passende oplossing. Vloeronderhoud is een belangrijk onderdeel van het schoonmaakpakket. Niet alleen de dagelijkse reiniging van vloeren, maar ook het periodiek onderhoud zorgen voor een belangrijke bijdrage aan de uitstraling en levensduur van de vloer.

Specialistisch onderhoud

JVG Bedrijfsdiensten voert specialistische werkzaamheden uit, zoals gevelreiniging, tapijtreiniging, computerreiniging, kristalliseren van natuurstenen vloeren, polymeren van linoleum/marmoleum vloeren, bouwplaatsopruiming en bouwketenschoonmaak. Ook verzorgen wij werkzaamheden binnen de industriële sfeer.

Opleveringen

U kent dat moment wel, dat u met uw bedrijf helemaal bent over bent naar een nieuwe locatie. Alles staat op zijn plaats maar daar is het dan ook wel mee gezegd. Alles is nog vuil en het hele pand verdient eigenlijk nog wel een flinke schoonmaakbeurt. Nou dan kunt u ons gewoon inschakelen om alles weer helemaal spik en span te trekken. Zo start u helemaal fris op uw nieuwe locatie.

Zonnepanelen reinigen

Regen verwijdert natuurlijk wel een deel van het vuil, maar toch is het verstandig om uw zonnepanelen regelmatig schoon te laten maken, omdat het u meer rendement oplevert. U kunt het vergelijken met het niet wassen van uw auto of de ramen van uw woning of bedrijfsgebouw. Regen spoelt niet al het vuil weg en, zeker bij een auto, heeft het schadelijke gevolgen als de vervuiling uit de lucht/omgeving niet verwijderd wordt. Bij dit soort vervuiling kunt u denken aan de minuscule stoffen die in de lucht komen door de natuur zelf en door menselijke vervuiling. Voorbeelden zijn stoffen zoals CO2 uitstoot door industrie, autogebruik etc.