• kwaliteit • flexibel • klantgericht

• kwaliteit • flexibel • klantgericht

• kwaliteit • flexibel • klantgericht

• kwaliteit • flexibel • klantgericht

Alle schoonmaakdiensten onder een dak

JVG Bedrijfsdiensten is dé ideale partner voor de verzorging van al uw facilitaire aangelegenheden. Wij ontzorgen en lossen problemen op facilitair gebied graag voor u op. Zo kunt u doen waar u goed bent! Dit doen wij door middel van een combinatie van eigen vaste vakmensen en zo nodig partnerleveranciers voor aanvullende diensten. We vinden één aanspreekpunt en één factuur voor alle diensten binnen het facilitair management belangrijk. 

Onze facilitaire diensten zijn zeer divers

Wij leveren facilitaire diensten zoals een JVG-totaalpakket, schoonmaakmiddelen en totaal facilitity management. Een schone werk- en leefomgeving is een must voor iedere organisatie. Ieder gebouw verdient daarom altijd gepaste aandacht. JVG Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd op het gebied van schoonmaak, onderhoud, glas- en gevelonderhoud, specialistisch onderhoud, vloeronderhoud en verschillende services.

Diverse aanvullende bedrijfsdiensten

Buiten onze corebusiness schoonmaken biedt JVG Bedrijfsdiensten door middel van een combinatie van eigen vaste vakmensen en zo nodig partnerleveranciers aanvullende bedrijfsdiensten aan van Tilburg tot aan Den Bosch en verder in Midden-Brabant.

Schoonmaakdiensten

Diverse bedrijfsdiensten

Buiten onze core business schoonmaken biedt JVG Bedrijfsdiensten door middel van een combinatie van eigen vaste vakmensen en zo nodig partnerleveranciers aanvullende bedrijfsdiensten aan.

Onze klanten waarderen ons met een 8,4

Magix FX Boxtel | Jurrie van den Broek
JVG-Bedrijfsdiensten had de beste offerte, duidelijk, open en eerlijk en er was meteen een goede klik met Joop. Joop loopt regelmatig voor controle, of een praatje, binnen. Hard werken en “dat regelen we” past bij hem. Wat hij belooft dat wordt gedaan. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden heeft JVG-Bedrijfsdiensten ook diverse andere werkzaamheden op zich genomen, zoals de toiletbenodigdheden en glasbewassing. Wij zouden zeker weer voor JVG-Bedrijfsdiensten kiezen.
Hofman incasso Den Bosch | Harold van de Waardt
Een klik met Joop, een bijzonder concurrerende prijs en de laagdrempeligheid maakte het niet moeilijk om voor JVG-Bedrijfsdiensten te kiezen. Een energieke ondernemer waar je nog klant bent. Na wat slechte ervaringen bij voorgangers merken we dat hier geen personeelsverloop is. Joop is kritisch op zichzelf en zijn bedrijf en komt praktisch wekelijks langs en dat is bijzonder. Die persoonlijke communicatie die doet hij goed. Ik zal hem ook elders promoten als ik de kans krijg.
Rabobank de Langstraat | Guido Huizinga
We zijn heel tevreden, JVG was voor ons de juiste keuze en passend bij de huisvestingssituatie. Er zijn binnen onze bank 5 of 6 verschillende medewerkers actief. Het kantoor is al schoon voordat wij beginnen. De specialiteit van Joop -het ontzorgen- maakten wij mee toen er op aanvraag mobiele airco’s door hem geregeld werden en toen er ad hoc vlaggen gehesen moesten worden op de kantoren. Zijn klantgerichtheid en betrokkenheid is zo groot dat ik me wel eens af vraag of hij zichzelf niet tekort doet?
SIEV
SIEV staat voor Schoonmaken is een Vak! en heeft zich in de afgelopen 5 jaar ontwikkeld als een branchevereniging die een volwaardige gesprekspartner is op meerdere fronten. Het ledenaantal is in die vijf jaar tijd gegroeid tot 185! Kijk voor meer informatie op www.siev.info

Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle diensten binnen het facilitair management

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kortom, voor kwalitatieve reinigingswerkzaamheden zit u goed bij ons. Wilt u ons inschakelen voor diverse schoonmaakdiensten ? Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en wij denken met u mee. Vul gerust onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met u op.