Samenwerking met MHC Hoco

Samenwerking met MHC Hoco

MHC Hoco vertelt op haar website haar ervaring met JVG Bedrijfsdiensten, hieronder kunt u het stuk lezen. Wij zijn hier heel trots op en bedanken MHC Hoco ook voor de fijne samenwerking!

''Joop van Gulik timmert met zijn bedrijf JVG Bedrijfsdiensten flink aan de weg. Sedert eind 2015 wordt ons clubhuis met grote regelmaat door medewerkers van JVG schoongemaakt en daar worden we met zijn allen blij van: er is niets zo fijn als binnenkomen in een schoon HOCO-sportcafé, naast uiteraard het gebruik van schone toiletten en kleedkamers.
JVG Bedrijfsdiensten is dé ideale partner als het gaat om de verzorging facilitaire aangelegenheden. Een schone werk- en leefomgeving is een must voor iedere organisatie. Ieder gebouw verdient daarom altijd gepaste aandacht. JVG Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd op het gebied van interieurverzorging, sanitaire voorzieningen, glas- en gevelonderhoud en vloeronderhoud.
Met JVG Bedrijfsdiensten heeft HOCO niet alleen een fijne schoonmaak-partner: daarnaast is ook een prima sponsorafspraak gemaakt en hierdoor hangt er thans een sponsorbord langs veld-1. Joop: bedankt voor deze fijne samenwerking!''